Raqs Webbyrå 

Hemsidan jonssonochdu.se är skapad av Raqs Webbyrå i Stockholm. Raqs hjälper företag att bygga säljande och sökoptimerade hemsidor som fokuserar på att ge besökarna vad de letar efter, samtidigt som sidorna självklart ger ett trevligt och proffesionellt intryck.

Hemsidor i Squarespace

Raqs Webbyrå hittar du i Stockholm, men hjälper gärna företag i hela världen. Hemsidorna bygger Raqs i Squarespace, som är ett användarvänligt och enkelt verktyg för dig som vill administrera och hantera din hemsida själv. Men tillhör du skaran som inte tycker att det är så roligt att ägna tid åt en hemsida kan Raqs hjälpa dig att ändra och uppdatera din hemsida även efter att den har lanserats. De kallar tjänsten Hemsida-As-A-Service, vilket gör att du kan fokusera på din affärsverksamhet, så tar Raqs hand om det som har med hemsidan att göra.

SEO för att din sida ska hittas

SEO, eller sökordsoptimering, sökoptimering, sökmotoroptimering – kärt barn har många namn, är det som gör att du hamnar högt på Google. Raqs brukar beskriva det som att det är vad som tar dig till den digitala Drottninggatan (en Stockholmsreferens då företaget är baserade i staden). Den digitala Drottninggatan, eller den digitala huvudgatan, är Googles förstasida. Det är företag på förstasidan på Google som får flest besökare och flest kunder. Raqs hjälper dig att komma högre i Googles ranking och ser till att dina kunder hittar dig.

Annonsera på Google

Att annonsera på Google är många gånger ett effektivt sätt att få mer besökare och fler kunder. Google Ads är dock en hel vetenskap och det kan vara klurigt att få till annonser som konverterar rätt personer till besökare på hemsidan. Raqs Webbyrå är kunniga inom Google annonsering och kan hjälpa dig att hitta rätt i djungeln som är digital marknadsföring – oavsett om det gäller annonsering eller SEO.

Vill du ha hjälp med en ny hemsida, att bli mer synlig på Google eller få hjälp med att optimera din sida så att fler besökare faktiskt blir kunder? Hör av dig till Raqs Webbyrå!