Talarträning och talskrivande
 

Talarträning och talskrivande

Ta hjälp för att lyfta ditt framträdande

Har du en viktig presentation på gång? Har du fått ett uppdrag att hålla ett tal? Behöver du råd hur du ska få fram ditt budskap? Har du tagit hjälp av personlig talartränare för att toppa talet?

Inför viktiga prestationer behövs träning. Både vana och mindre vana talare mår bra av att få träna i sin talarroll inför en presentation.  Med hjälp av utvecklande och utmanande feedback kommer du att kunna lyfta ditt framträdande till att bli mer intressant att lyssna på och få ditt budskap att landa hos lyssnarna. 

Jag har stor erfarenhet av att hjälpa enskilda personer att utforma och putsa på tal inför specifika situationer. Jag arbetar då individuellt och tränar målinriktat tillsammans med personen för att hitta formen som passar talaren och situationen. 

Det kan räcka med 1-2 timmars träning för att få den hjälp, stöttning och extra knuff som du behöver. Kontakta mig för att få ett individuellt upplägg och tveka inte att höra av dig om du vill ha akut talarhjälp!  

“Sofia har hjälpt mig med många svåra presentationer och hjälpt mig att hitta min säkerhet i mina framställningar och tal.”

Kalle Eriksson, tidigare arbetschef på Serneke Bygg Öst AB