Teambuilding med Jonsson & Du
 

Teambuilding

Utveckla och utmana din arbetsgrupp

Vill du bygga en starkare gruppkänsla i din organisation? Satsa på improvisation för att stärka kommunikationen. 

Teambuilding skapar trygghet och bättre samspel inom gruppen och det är viktigt för att alla i gruppen ska må bra och känna sig inkluderade. Övningar som stimulerar improvisation och lek gör att människor lär känna varandra och grupper vävs samman. Då läggs en grund som gör gruppen starkare rustad för att skapa positiv utveckling för både individ och organisation.

Jag har länge arbetat med improvisationsövningar och tillitsskapande lekar. När allvaret läggs undan en stund får kreativiteten blomma och nya idéer kan blomstra i det tillåtande klimatet. 

Med utbildning inom dramapedagogik på Stockholms universitet och kurser på Stockholms improvisationsteater har jag teoretiska och praktiska kunskaper i att leda och svetsa samman grupper. Som en bonus tränas scennärvaron som gör att deltagarna lättare kan plocka fram sin naturliga karisma vid nästa presentation. 

Ge din arbetsplats lite lek i vardagen, på kickoffen eller varför inte ha ”roliga timmen” på fredagen!

Om du har en grupp som vill satsa på att rent praktiskt förbättra sin presentationsteknik rekommenderar jag denna kurs. Jag kombinerar ihop flera övningar där glädjen och vanan att stå på scen tränas. Resultatet är individer som vågar mer, agerar naturligt och använder hela sin talarpersonlighet vid nästa framträdande.